Mijn praktijk begon op 8 mei 1974 met het behalen van het diploma algehele voetverzorging, pedicure.

Dat was elf jaar lang mijn werk, waarbij ik de meeste vaardigheden zoals managen, plannen, vooruitdenken, stressbestendigheid, verzorgen en het plakken van pleisters, in de praktijk leerde tijdens de opvoeding van mijn kinderen.

Opleiding

In 1985 schreef ik mij in voor een cursus voetreflexmassage. Tijdens deze cursus leerde ik om op een andere manier naar voeten te kijken. Het heeft mijn leven een hele andere wending gegeven: ik besloot om mij hierin te gaan specialiseren.

In 1992 studeerde ik af aan de hbo-vakopleiding als voetreflexzonetherapeut. Sindsdien volg ik jaarlijks alle verplichte bijscholingen om mijn licenties te behouden.

Inmiddels heb ik zelf al vele lessen gegeven op verschillende vakopleidingen en geef ik bijscholingen aan collega-therapeuten. Vanuit mijn praktijk geef ik ook diverse cursussen, workshops en lezingen. 

Daarnaast volg ik al jaren een spirituele ontwikkelingsweg waardoor ik ook healer ben: spiritueel energetisch therapeut. Ook dit doe ik via de voeten.

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de VNRT, RBCZ, S.C.A.G., WKKGZ, en als pedicure bij ProVoet, dit staat garant voor vakkennis en in veel gevallen ook voor vergoeding van uw zorgverzekeraar. Raadpleeg voor meer informatie uw polis.

Openingstijden

De praktijk is geopend op maandag, dinsdag en woensdag. Behandeling uitsluitend volgens afspraak.