De cursus bestaat uit tien lessen waarin de basisgrepen van de voetreflexzonemassage worden geleerd. Er wordt bij elkaar geoefend dat betekent dat je zelf kan voelen wat je bij een ander doet. De cursus is vooral op de praktijk gericht, de theorie wordt besproken tijdens de les. Het huiswerk bestaat dan ook uit het thuis oefenen van de massage.

Aan het eind van de cursus is men in staat om zelfstandig een volledige voetreflexzone-massage uit te voeren. Let wel, je bent dan nog geen therapeut.

De cursus is vooral bedoeld voor mensen die dit in de praktijk willen brengen bij hun familie, vrienden en kennissen. Wil je je verder gaan verdiepen als voetreflexzone-therapeut dan is dit een goede opstap voor de vakopleiding.

Voetreflex-massage

Voetreflex-massage is een geweldige manier om te werken aan gezondheid en welbevinden. Voor jezelf zowel als voor degene die je masseert.

Werken met deze methode, betekent n.l. ook werken aan jezelf: je intuïtie wordt ontwikkeld, je leert observeren en aanvoelen.

Kennis vergroten betekent je mogelijkheden ontwikkelen.
Zeker in deze tijd van drukte en spanningen is het waardevol om eens op een heel andere manier met jezelf en elkaar bezig te zijn.

Duur10 weken
WaarZoetermeer of op locatie
VoorkennisNiet nodig
InbegrepenKoffie/thee, beknopte aantekeningen
Minimum aantal deelnemers4
Maximum aantal deelnemers10
AanvangBij voldoende deelnemers
Inschrijfgeld15,- euro
Kosten300,- euro
Termijnbetaling in overleg mogelijk

Klik hier om het inschrijfformulier voor de cursussen te downloaden

Klik hier voor de Actuele onderwerpen